Home Page

Welkom

Verrassing aan de Zaan

een van de mooiste en BEST verborgen plekjes aan de Zaan.

 

 

 

Aan al onze

lieve gasten

Wij zijn geopend voor lunch en diner van 10:00 tot 22.00 uur.

Vorig jaar zomer hebben we met heel veel plezier gewerkt op ons prachtige terras. We liepen toen echter ook tegen wat beperkingen aan. Om onze gasten beter van dienst te kunnen zijn hebben we in het najaar van 2021 nagedacht over hoe we de ruimte beter konden indelen. In samenspraak met de Doopsgezinde Gemeente Zaandam is een mooi plan gemaakt met als resultaat een prachtige nieuwe keuken.

Er komt nog een laatste verbouwing aan in juni. De voorkant van het pand bouwen we dan uit tot het pand van de “Tot Ziens Optiek”. Daarin worden de herentoiletten geplaatst alsook een garderobe. De ontvangst naar het restaurant zal dan zijn in een prachtige glazen pui. Hierdoor zullen wij ook beter zichtbaar zijn vanaf de Westzijde.

We hebben er enorm veel zin in! En wat is het leuk om te horen dat we gemist werden tijdens de sluiting door de verbouwing. Heerlijk dat de telefoon weer gaat, fijn iedereen weer te zien, er staan prachtige feestjes gepland want gelukkig wil iedereen nog steeds genieten samen met vrienden, familie of collega’s op deze prachtige locatie.

Helaas zijn er opnieuw zorgelijke toestanden in de wereld, en is niets meer vanzelfsprekend. Alles is in korte tijd veranderd. Die gevolgen zijn nog niet te overzien. Maar met u, mijn team en dus met elkaar, zorgen we ervoor dat het voor u mogelijk blijft om te genieten van deze prachtige plek.

Wij streven er naar laagdrempelig te zijn en we hopen dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Wij heten u van harte welkom.

Laat u verrassen, neem plaats, geniet van een hapje en een drankje, binnen of op ons terras met uitzicht op de Zaan.

Tot gauw!

Warme groet namens mij en mijn team,

Maartje van den Nieuwboer

 

Over ons

 

Menu

menu

Bekijk ons

Ontdek ons

Menu

Bekijk ons menu

Maak een reservering

Lekker zitten

aan de Zaan

Culinaire

Verrassing

 

 

 

Verrassing aan de Zaan