Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theater Poppekus | Daan duurzaam en de linke soep

juli 24 @ 11:30 am - 12:15 pm

€7,50

Kindervoorstelling Daan Duurzaam en de linke soep
Deze voorstelling is een vervolg op “De zeemeermin en de linke soep” (maar kan ook als afzonderlijk deel gezien worden).
We ontmoeten Daan Duurzaam, die strijdt voor een wereld zonder wegwerpplastic. Hij doet dat door, al suppend, plastic afval uit de zee te vissen. Zo ontmoet hij zeemeermin. Zij zien elkaar……. En vallen als een blok voor elkaar! Voordat ze hun liefde uit kunnen spreken, gebeuren er nog heftige dingen. Op het strand redt Daan een krab en een zeehond en terwijl hij onder water op zoek gaat naar zeemeermin, komt er een ENORME haai aangezwommen! Wat is er met hem aan de hand? Hij lijkt heel erg ziek. Gelukkig zwemt er toevállig een verpleegsterhaai voorbij. Zij regelt met spoed een dokter en een operatieteam. Het publiek zal ook een paar handjes toe moeten steken. Hoe zal dit aflopen?

Deze kindervoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, (groot)ouders, ooms en tantes. De entree geldt hetzelfde voor kinderen en volwassenen en dient bij de toegang te worden voldaan (contant of pin). Let op: reserveren is noodzakelijk i.v.m. beperkte plekken. Graag reserveren via info@theaterpoppekus.nl

Gegevens

Datum:
juli 24
Tijd:
11:30 am - 12:15 pm
Kosten:
€7,50

Locatie

De Vermaning Zaandam
Westzijde 82
Zaandam,Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
075-6176481
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Theater Poppekus
E-mail:
info@theaterpoppekus.nl
Bekijk de site van Organisator
Scroll naar top