Het Voorhuys

Vergaderingen / workshops

Aangrenzend aan de Kerkzaal ligt het Voorhuys, dat geschikt is voor kleine (bestuurs)vergaderingen, trainingen en workshops. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als subzaal voor uw bijeenkomst In de Kerkzaal. Aan de flexibele vergadertafel is plaats voor maximaal 12 personen.

Voor culturele bijeenkomsten in de Kerkzaal kan het Voorhuys dienen als  kleed- of kantoorruimte.

Onze faciliteiten

Catering

Het restaurant Verrassing aan de Zaan biedt mogelijkheden voor een heerlijk koffieontvangst, lunch, borrel en diner. We maken graag voor uw event een passend voorstel.

Licht, geluid & AV-faciliteiten

 In de Kerkzaal is een vast podium met podiumlicht en een concertvleugel aanwezig. U kunt bij ons een TV-scherm (188 cm), een beamer en scherm, en een sprekersinstallatie huren. Zowel in het restaurant als in de evenementenlocatie kunt u gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Wij werken samen met een professioneel licht- en geluidsbureau, die u event geheel technisch kan ondersteunen met AV-faciliteiten, geluidsinstallatie met microfoons (muziek & sprekers) en een kleurrijk lichtplan voor binnen en buiten. 

Bloemen & groendecoratie

Wilt u het restaurant en/of de kerkzaal feestelijk aankleden met bloemen en/of groendecoratie passend bij de gelegenheid van het event? Onze huisleverancier geeft u graag advies over de mogelijkheden.

Evenementenorganisatie -en coördinatie

Op uw verzoek kunnen we uw gehele evenement verzorgen met catering, techniek, decoratie en entertainment. Onze professionele event coördinator adviseert, organiseert en coördineert voor u een onvergetelijke bijeenkomst op maat.
Scroll naar top