Verrassing aan de Zaan

Evenementenlocatie

Welkom

 


Hartelijk welkom op de website van deze prachtige erfgoedlocatie aan de Zaan.
De Vermaning Zaandam is een rijksmonument gebouwd in 1687. Naast de functie van Doopsgezinde kerk is de Vermaning in de loop der jaren uitgegroeid tot een ware cultuurspot voor jazz, klassieke muziek, voorstellingen en lezingen.

Met de komst van restaurant Verrassing aan de Zaan in ‘De Vertoeving’ van de naastgelegen kerk en het unieke terras aan de Zaan, is De Vermaning uitgegroeid tot Verrassing aan de Zaan | Restaurant & Evenementenlocatie. Ontdek de mogelijkheden van deze erfgoedlocatie met restaurant en cateringfaciliteiten. Dat maakt deze evenementenlocatie uitermate geschikt is voor zowel zakelijke, particuliere als culturele bijeenkomsten van 2 tot 100 personen. 

Neem contact op met onze event coördinator voor een rondleiding en/of vrijblijvend advies voor uw bijeenkomst. 
U bent van harte welkom!

Ontdek onze mogelijkheden

Vermaning / De Kerkzaal

De hoogte van deze houten kerk en de 300 jaar oude traditie van fijn zand op de houten vloer, geeft de kerkzaal een bijzondere akoestiek. Tezamen met de hoge ramen, in het oog springende kroonluchters, het authentieke kerkinterieur en met een prachtig orgel uit 1782, biedt deze locatie een intieme sfeer voor uw bijeenkomst.

Vermaning / Het Voorhuys

Het aangrenzende Voorhuys is voor maximaal 12 personen geschikt voor kleine vergaderingen, trainingen en workshops of als subzaal voor uw bijeenkomst.

Regentenkamer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bekijk onze publieke evenementen

Scroll naar boven