Congres in Zaandam

Congres aan de Zaan

Verrassing aan de Zaan heeft meerdere vergaderruimtes in Zaandam. Van een compacte ruimte voor vergaderingen tot 16 personen, tot een zaal met een capaciteit van 250 personen.

Door de goede faciliteiten van het restaurant organiseer je een congres in Zaandam in alle luxe.

De faciliteiten van de congresruimtes

U kunt bij ons een TV-scherm (188 cm), een beamer en scherm, en een spreekinstallatie huren. Zowel in het restaurant als in de vergaderlocaties kunt u gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Wij werken samen met een professioneel licht- en geluidsbureau, die u event geheel technisch kan ondersteunen met AV-faciliteiten. Zo bent u er zeker van dat de sprekers goed verstaanbaar zijn bij uw congres.

Ons aanbod voor congreslocaties in Zaandam

De Vermaning is een oud kerkgebouw. De capaciteit is 250 personen en er is een podium om de zichtbaarheid van de sprekers te verbeteren.
In Het Voorhuys kan vergaderd worden in groepen tot 16 personen en leent zich goed voor managementteam meetings.
Het restaurant van Verrassing aan de Zaan is op enkele dagen per week ook beschikbaar voor vergaderingen. Uiteraard zijn combinaties mogelijk.

Inspiratie voor een congres in Zaandam

Wilt u met uw congres gasten meer doen in Zaandam? Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd aan de Zaan. Een boottocht langs onze oude industrie behoort tot de mogelijkheden.
 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een congres?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. 
 

    Scroll naar boven