Uitvaart in Zaanstad

De Vermaning aan de Westzijde in Zaandam is een bijzondere locatie in het centrum. Dit oude kerkgebouw kent een klassieke indeling waardoor alle 250 genodigden de ceremonie goed kunnen bijwonen.

Een uitvaart in Zaanstad aan de Zaan

Onze rouwlocatie ligt aan de Westzijde. De Vermaning is onderdeel van Verrassing aan de Zaan waar na de plechtigheid een receptie gehouden kan worden. Dit kan dan op het terras aan de Zaan of binnen uitkijkend over het water.

De uitvaartlocatie van Zaanstad

De Vermaning -een oud kerkgebouw- geeft een klassieke uitstraling aan de uitvaart. Aan de voorzijde is een kleine besloten ruimte waar u met uw naasten rustig kunt wachten op de gasten.
De Vermaning biedt ruimte aan 250 personen en is, voor de liefhebbers, voorzien van een klassiek orgel. Het restaurant van Verrassing aan de Zaan biedt de mogelijkheid om de uitvaart af te sluiten met een verzorgde receptie.

Parkeren bij uw uitvaart in Zaandam

De Vermaning is zeer centraal gelegen in Zaandam, toch kunt u goed parkeren in de directe omgeving. Voor minder validen zijn er voldoende parkeerplekken en het parkeerterrein bij de Behouden Haven is nog geen 2 minuten lopen.

Meer weten over een uitvaart in de Vermaning?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Scroll naar boven