Vergaderruimte Zaandam

Vergaderen aan de Zaan

Verrassing aan de Zaan heeft meerdere vergaderruimtes in Zaandam. Van een compacte ruimte voor vergaderingen tot 16 man, tot een zaal met een capaciteit van 250 personen.

Door de goede faciliteiten van het restaurant kan je vergaderen in Zaandam in alle luxe.

De faciliteiten van de vergaderruimtes

U kunt bij ons een TV-scherm (188 cm), een beamer en scherm, en een spreekinstallatie huren. Zowel in het restaurant als in de vergaderlocaties kunt u gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Wij werken samen met een professioneel licht- en geluidsbureau, die u event geheel technisch kan ondersteunen met AV-faciliteiten. Zo bent u er zeker van dat de sprekers goed verstaanbaar zijn bij uw vergadering.

Ons aanbod voor vergaderruimte in Zaandam

De Vermaning is een oud kerkgebouw. De capaciteit is 250 personen en er is een podium om de zichtbaarheid van de sprekers te verbeteren.
In Het Voorhuys kan vergaderd worden in groepen tot 16 personen en leent zich goed voor management team meetings.
Het restaurant van Verrassing aan de Zaan is op enkele dagen per week ook beschikbaar voor vergaderingen. Uiteraard zijn combinaties mogelijk.

Inspiratie voor vergaderruimte in Zaandam

Wilt u met uw gasten meer dan alleen vergaderen in Zaandam? Verrassing aan de Zaan heeft een eigen eventmanager die op uw verzoek kan regelen dat er een bootje komt om u even rond te varen. Ook een stadswandeling met gids behoort tot de mogelijkheden.
 

Meer weten over de vergadermogelijkheden bij Verrassing aan de Zaan?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

    Scroll naar boven