Welkom bij Verrassing aan de Zaan

Het begint Met de juiste sfeer

Over ons

16 juni 2020 heb ik, Maartje van den Nieuwboer, de deuren van Verrassing aan de Zaan voor het eerst geopend. Samen met een enthousiast team hebben wij genoten van deze maanden met fijne gasten en vele gezellige momenten. Het was het eerste jaar van corona, dus helaas na 4 maanden open te zijn geweest, moesten we voor 8 maanden dicht.

Per 1 juni 2021 gingen wij opnieuw open en wat was dat een heerlijk gevoel! Meteen was alles weer “aan” en enigszins verbaasd maar vereerd dat u ons weer wist te vinden en net zo genoot van deze prachtige plek als wij. Helaas moesten wij allen bewust worden van het feit dat corona onder ons bleef en in het najaar van 2021 weer genadeloos toesloeg, waardoor er weer beperkingen kwamen en zelfs half december alles keihard dicht moest. Dat, kan ik u vertellen, was echt heftig.

Mede door de opmerkingen als “Houd vol” en “Ga door” van vele vaste gasten, het in ons gestelde vertrouwen en boven alles mede door mijn fantastische team, zetten wij door. En niet alleen woorden maar ook daden: de wens van een nieuwe keuken wordt een feit.

Vrij plotseling ging alles in een stroomversnelling. Als we dan toch doorpakken, dan wel graag klaar voor het terrasseizoen. De horeca mocht eind januari 2022 weer open, waarna wij begin februari weer even open zijn geweest. Toen de plannen uitvoerbaar bleken en de lichten op groen gingen, zijn wij 21 februari 2022 dichtgegaan en is inmiddels de keukenruimte twee keer zo groot geworden.

De keuken die er zat was veel te klein en niet gemaakt voor hetgeen wij vragen. Wij zullen alsnog wel een kleine kaart behouden die regelmatig wisselt, maar het wordt voor ons wel veel prettiger werken. Omdat er ook een samenwerking is ontstaan met de ruimte van De Vermaning, is er nu ook meer mogelijk qua bruiloften, vergaderingen, diner tijdens concert en een uitvaart, etc.

1 april 2022 18:00 uur gingen wij weer open en dat was geen grap maar een mooie datum omdat dan ook ons terrasseizoen weer begint. Wij keken er enorm naar uit. Het waren toen al steeds prachtige dagen wat een trend werd voor een prachtige lange zomer.

Helaas kwamen er opnieuw zorgelijke toestanden in de wereld, en is niets meer vanzelfsprekend. Alles is veranderd door de oorlog maar met u, mijn team en dus met elkaar, zorgen we ervoor dat het voor u mogelijk blijft om te genieten van deze prachtige plek.

Wij streven ernaar laagdrempelig te zijn en we hopen dat iedereen zich thuis voelt bij ons; wij heten u van harte welkom. Wij zijn enorm trots dat 01 april 2023 we een jaar echt volledig open zijn gebleven, en we blijven ons best doen om te verbeteren met de vele wensen die we gerust nog hebben! 

Laat u verrassen, neem plaats, geniet van een hapje en een drankje, binnen of op ons terras met uitzicht op de Zaan.
Tot ziens!

Warme groet,
Maartje van den Nieuwboer

Bekijk onze agenda

Benieuwd wat er bij Verrassing aan de zaan allemaal georganiseerd wordt? Neem dan een kijkje in onze evenementenagenda.

Restaurant

Benieuwd naar onze kaart en welke heerlijke gerechten wij aanbieden voor diner, avondeten of als borrel? Neem dan een kijkje in op onze menukaart.